Līmes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

WURTH, SIA, Veikals

Kosmonautu 3, Rēzekne LV-4604
līdzekļi, smērvielas un ķīmija pārtikas rūpniecības iekārtām, roku attīrīšanas pasta, skrūvju un gultņu līmes , , līmes , montāžas putas, absorbenti, absorbējošie materiāli.

WURTH, SIA, Veikals

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Dzirnavu 23, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Ganību dambis 7 k.3, Rīga, LV-1045
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Zvaigžņu 15, Ventspils, LV-3601
līdzekļi, smērvielas un ķīmija pārtikas rūpniecības iekārtām, roku attīrīšanas pasta, skrūvju un gultņu līmes , , līmes , montāžas putas, absorbenti, absorbējošie materiāli.

WURTH, SIA, Veikals

Zemītes 5 k.11, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība, stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu

WURTH, SIA, Veikals

Latgales 328, Rīga LV-1063
līdzekļi, smērvielas un ķīmija pārtikas rūpniecības iekārtām, roku attīrīšanas pasta, skrūvju un gultņu līmes , , līmes , montāžas putas, absorbenti, absorbējošie materiāli.

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
rakstāmpiederumi, burtnīcas, klades, zīmēšanas, rasēšanas papīri, kartoni, baloni, uzlīmes, skoči, līmes

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
līdzekļi, smērvielas un ķīmija pārtikas rūpniecības iekārtām, roku attīrīšanas pasta, skrūvju un gultņu līmes , , līmes , montāžas putas, absorbenti, absorbējošie materiāli.

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
ķīmija, dezinfekcijas līdzekļi, ķīmija pārtikas rūpniecības iekārtām, roku attīrīšanas pasta, skrūvju līmes , , gultņu līmes , līmes , montāžas putas, absorbenti, absorbējošie materiāli, līmlentes, blīvgumijas, starplikas

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Atslēgas, slēdzenes, elektriskās, ugunsdrošās atslēgas, solenoīdu slēdzenes, elektriskās slēdzenes, elektromehāniskās slēdzenes, motoratslēgas, DIN atslēgas, panikas izeju slēdzenes, šaurprofila slēdzenes, seifi, piekaramās, uzliekamās, iekaļamās atslēgas, paaugstinātas drošības slēdzenes, mehāniskās koda atslēgas,

Angava, SIA

Viļakas 18, Rēzekne LV-4604
Līmes pistoles. Pneimatiskais instruments un aksesuāri. Skrūvspīles. Āmuri. Naglu vilcēji. Kalti., pistoles Beast, beast, VOREL, vOREL, EGA, eGA, līmes pistoles Beast, beast, līmes pistoles Vorel, vOREL

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1b, Rīga LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Litiņa, Grāmatnīca

Brīvības 66-33, Balvi, Balvu nov., LV-4501
biroja veidlapas, kalkulatori, rakstāmpiederumi, zīmēšanas, rasēšanas papīri, kartons, uzlīmes, skoči, līmes

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
keramzīts cena, keramzīts grīdām, beramais keramzīts, keramzīta cena, flīzēšanas izstrādājumi, flīžu līmes , eļļa grīdām, eļļas grīdai, eļļas grīdām, lineļļa, lineļļa kokam, koka eļļa, antipirēns, antipirēni, līmes